Kérdése van? Szívesen segítünk,ha tudunk. Hívjon minket! +36705501077

DASTY CLASSIC SZÓRÓFEJES 1L UNIVERZÁLIS TISZTÍTÓ ZSÍRTALANÍTÓ
DASTY CLASSIC SZÓRÓFEJES 1L UNIVERZÁLIS TISZTÍTÓ ZSÍRTALANÍTÓ
2 200 Ft

DASTY CLASSIC SZÓRÓFEJES 1L UNIVERZÁLIS TISZTÍTÓ ZSÍRTALANÍTÓ

Dasty Classic univerzális tisztítószer,szórófejjel. Zsír és olajoldó szer.
Kiválóan használható a kerti gépek,szerszámok,eszközök takarítására is.
Szállítás 2-8 munkanap
2 200 Ft
Részletek
Ismerje meg a könnyu tisztítás szakértojét, a DASTY-t!

A DASTY CLASSIC egy univerzális tisztító zsírtalanító szer, amelyet rendkívül széles felhasználási körben lehet alkalmazni megkönnyítve a mindennapok tisztítási folyamatait.

Miért válassza a DASTY-t:

- Univerzális felhasználás, nem kell több típusú tisztítószert használni
- Gazdaságos kiszerelés hosszú ideig megoldást nyújt
- Hajtógáz nélküli használat a környezetünk védelmébe érdekében
- Ergonómikus szórófej kialakítás a még nagyobb kényelem elérése érdekében

Dasty univerzális tisztító és zsíroldó a legjobb termék a piacon a kategóriában. Ideális: sütokhöz, fozolapokhoz, mosogatógépekhez, grillekhez, szeletelokhöz, edényekhez és speciálisan szennyezett padlókhoz.

Alkalmazás: Dasty univerzális tisztító és zsírtalanítót juttassa a felületre, néhány másodpercig hagyja dolgozni, törölje le nedves szivaccsal. Sütoknél: tisztítás elott melegítse a sütot kb. 50-60 ° C-ra. Az elszívók szuro tisztításánál: áztassa a Dasty univerzális tisztító és zsírtalanító 10% -os mosóoldatával, majd öblítse le.

Kérjük, vegye figyelembe! A színezett vagy lakkozott felületeken (textil, fa vagy fém) történo felhasználás esetén a terméket nem látható helyen alkalmazza, és ellenorizze az anyag színtartóságát. A kezelést követoen azonnal mossa le. Nem használható átlátszó polikarbonát muanyagokon). Hosszú távú használat esetén védokesztyut kell viselni.

Látogasson el honlapunkra a www.rsoilwebshop.hu -ra részletesebb tanácsért és az összetevok listájáért.

Kémiai összetétel: 5% alatt anionos és kationos felületaktív anyagok, foszfátok. Illatosító (citrom)

Tartalmaz: etanol-amin, coco-alkil, metil, ammónium-klorid, / EO
Borirritáló hatású. Súlyos szemkárosodást okoz. Orvosi esetekben, nézze a csomagolást vagy termék címkét. Gyerekek kezébe nem kerülhet. Használat elott olvassa el a termékcímkét. Ne lélegezze be a gozét. Használat után alaposan mosson kezet. Csak szabadban vagy jól szellozo helyen használható. Viseljen védokesztyut / védoruházatot / szemvédot / arcvédot. Borrel való érintkezés esetén: bo vízzel mossuk le. Belélegzés esetén: menjen friss levegore, és biztosítsa a szabad légzést. Szembe kerülés esetén: néhány percig óvatosan öblögesse vízzel. Ha kontaktlencsét visel, akkor távolítsa el és folytassa az öblögetést és hívjon azonnal orvost!
Adatok
Cikkszám
0005