Kérdése van? Szívesen segítünk,ha tudunk. Hívjon minket! +36705501077

HÁROM ÁGÚ KÉS 25.4mm-ES FELFOGATÁSSAL
HÁROM ÁGÚ KÉS 25.4mm-ES FELFOGATÁSSAL
5 500 Ft

HÁROM ÁGÚ KÉS 25.4mm-ES FELFOGATÁSSAL

HÁROM ÁGÚ KÉS 25.4mm-ES FELFOGATÁSSAL
HÁROM ÁGÚ KÉS 25.4mm-ES FELFOGATÁSSAL
Háromágú kés fűkaszához.
Kiváló minőségü Magyar termék!
300mm-es átmérő
25.4mm-es felfogató furat
4mm-es anyagvastagság
Szállítás 2-8 munkanap
5 500 Ft
Részletek
Idézet a gyártó honlapjáról:
"Cégünk, a Rábakert Kft, folyamatosan bővülő családi vállalkozás, vevőközpontú üzletpolitikával és 30 év tapasztalatával.. Azért, hogy az új igényekkel lépést tartsunk, termékpalettánkat rendszeresen megújítjuk, így mára több mint 1000 termékkel állunk az Önök rendelkezésre.

Elveinkben a partnerségre és minőségre helyezzük a hangsúlyt, aminek eredményességét a hosszú múlttal rendelkező, egész Európát lefedő ügyfélkapcsolataink igazolják. Ügyelve az EU területén működő partnereink igényeire, Európa valamennyi országára érvényes termék felelősségbiztosítással rendelkezünk, amely garantálja termékeink eredményes és kockázatmentes forgalmazását.

Alapanyagainkat kizárólag piacvezető svéd és olasz acélgyáraktól szerezzük be megalapozva eltökéltségünket a minőséggel kapcsolatban. A felhasznált acélok tulajdonságait hőkezeléssel tovább fokozzuk, hogy a végtermék megfeleljen az olyan elvárásoknak, mint a szilárdság és kopásállóság. A vonatkozó nemzetközi szabványok és a saját magunk által meghatározott követelményeknek való megfelelés elérésére minőségirányítási rendszert működtetünk 10 éve."
Adatok
Cikkszám
FM872399