Kérdése van? Szívesen segítünk,ha tudunk. Hívjon minket! +36705501077

OLEO MAC BC 220 T FÜKASZA,BOZÓTVÁGÓ

OLEO MAC BC 220 T FÜKASZA,BOZÓTVÁGÓ
OLEO MAC BC 220 T FÜKASZA,BOZÓTVÁGÓ
Nagyon könnyü és jól kezelhető fükasza olyanoknak akik a lehető legkönnyebbet szeretnék.
Bowdenes meghajtás a fém tengely helyett,ettől lényegesen könnyebb. Viszont így csak damillal használható!
1,1 LE 22cm3
4,8 kg
Szállítás 2-8 munkanap
Részletek
Azoknak akik a legkönnyebb gépet keresik

Kicsi és könnyű, professzionális modell minőségét kínálja. Nagy és lineáris nyomatékkal, alacsony motorfordulatszám mellett is.Elektronikus vezérlésű digitális tekercs RPM korlátozóval: megkönnyíti az indítást és javítja a teljesítményt a homogén égéshez és a csökkentett üzemanyag-fogyasztáshoz. 24 mm-es alumínium tengelyvédő, rugalmas 6 mm-es hajtótengely és alumínium kúpkerék M10 menetes csapszeggel: garantálja a maximális erőátvitelt. Karburátor töltőszivattyú a motorházon jobb hozzáférés. Fojtókar félgázhoz csatlakoztatva: a gyors és könnyű beindításhoz. Dugó (oldalsó és felső) és függőleges tartály bemenet.

Innovatív 110 mm átmérőjű 2,4 mm-es Load & Go fej: a rendkívül egyszerű és gyors újratöltéshez - mindössze 20 másodpercbe telik a feltekerés. Fűvágókés NÉLKÜL! 150 cm hosszú hajtótengely. EasyOn - könnyű indítási rendszer, amely lehetővé teszi a készülék indítását visszarúgás nélkül és az indítókötél minimális kihúzásával.Damilfej Load & Go fi 110 mm, M10x1,25 hüvely bal, max. 2,4 mm damilvastagság.

Egyvállas hevederrel, (bozótvágó kés NÉLKÜL), de tányér,alátét és anya a klt. része, kombi gyertyakulccsal és imbuszkulccsal.

Súly 4,8 kg

Üzemanyagtartály űrtartalma 0,4 l.
Adatok
Cofidis azonosító
165
Cikkszám
FM593182