Kérdése van? Szívesen segítünk,ha tudunk. Hívjon minket! +36705501077

SILKY GUNFIGHTER 330 Japán kézifűrész
SILKY GUNFIGHTER 330 Japán kézifűrész
33 500 Ft

SILKY GUNFIGHTER 330 Japán kézifűrész

SILKY GUNFIGHTER 330 Japán kézifűrész
SILKY GUNFIGHTER 330 Japán kézifűrész
SILKY GUNFIGHTER 330 Japán kézifűrész
SILKY GUNFIGHTER 330 Japán kézifűrész
SILKY GUNFIGHTER 330 Japán kézifűrész
Pengehossz: 330mm
Fogsűrűség: 8.5-6
Tok: szimmetrikus,lecsatolható
Fogazata nem élezhető
Penge csere néhány másodperc alatt,szerszám nélkül
Szállítás 2-8 munkanap
33 500 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek
Japán minőség,1919 óta.
A faápolók,famászók,arboristák kedvelt húzó fűrészeinek egyike világszerte. Enyhén ívelt penge és változó fogsűrűség jellemzi.
Minőségi eszköz a minőségi munkához. A korabeli vadnyugati pisztolyokéhoz hasonlító markolata és a csors pengecsere miatt is illik rá a "GUNFIGHTER" név.
A
Silky fűrész mögötti technológia
A Silky közel 100 éves tapasztalattal rendelkezik a kézi fűrészek gyártásában, mindig a legnagyobb odaadással és a legújabb technikákkal fejlesztette a technológiát. Az alkalmazott különleges ötvözetek, a fémmegmunkálási tudás és a különböző típusú fogak konfigurációjának műszaki szempontjai egyedülálló minőséget képviselnek.
Egyedi pengék
A Silky fűrészlapjai kiváló minőségű SK-4 szénacélból készülnek, és lézerrel vannak kivágva. A pengék páratlan minőségűek: nagyon kemények és tartósak, de rugalmasak maradnak a fém puha magjának köszönhetően.
Kemény és kopásálló
A fém kémiai összetétele az egyedi fűtési és hűtési eljárással együtt határozza meg a fém nagy keménységét. A magas széntartalom magas kopásállóságot eredményez, így az élesség nagyon hosszú ideig megmarad.
Lágy és rugalmas
A fűrészfogak oly módon történő kovácsolásával a fűrészfog magja puha fémből áll, amellyel a fűrész rugalmas marad, és könnyedén vágja a fát.
Továbbá számos modell, mint például a Sugoi, Hayate és a Tsurugi, olyan ötvözött acélból készül, ami a fűrészlapot erősebbé, korrózióállóvá teszi, és jobban fel van szerelve a hőmérséklet változások ellen. Minden fűrészlap cserélhető, és a cseréje egyszerű.

A Silky története
A civilizáció történelme akkor kezdődött, mikor az emberiség szerszámokat kezdett használni.
Néha egyes szerszám fegyverré vált. Bárhogyan is, a szerszámok mérhetetlen értéket hoztak az emberiség életébe századokon keresztül. A fűrész csupán egyike azon szerszámoknak, melyek használatával mindennapi életünk minőségét javítottuk. A fűrészt használtuk elsődlegesen fakitermelésben, fagondozásban, házépítésnél, bútorkészítésnél, hangszerek készítéséhez és számtalan egyéb munkához.
Az emberiség az idők során a fát használta kultúrájának főárbócaként. Sok évszázaddal ezelőtt, mikor a fűrészt felfedezték, az emberiség hatalmas léptet tett fejlődése útján. Mikor az ember elkezdte a fát vágni, már láthatta lelki szemei előtt, mi mindent lehetséges fából készíteni. Ennek ellenére, a fűrészek tervezésében, kivitelezésében soha nem tőrtént alapvető változás gyakorlatilag napjainkig.
A kalapácsolás zaja először 1919-ben hallatszott Kishi földjén Japánban. Katsuji Miyawaki úr, a Silky alapítója, saját kézműves érzékét használva megalkodta a “TAMAKITSUNE”-ét, Silky eredeti fűrészét. Szívét, lelkét és elszántságát adta a kiválló tervezésű, magas minőségű fűrészek fejlesztéséhez, gyártásához és ez a színvonal a mai napig hagyomány a Silkynél.
1970-ben az önműködő fűrészélesítő gép felfedezése forradalmasította a fűrészgyártást és Silky volt az első, akik ezt a technológiát alkalmazták. 1980-ban Silky feltalált és szabadalmaztatott egy védett fűrészélesítő eljárást, mely az élesítésben rendkívüli eredményekhez vezetett. A “4-RETSUME” és “MIRAIME2” fűrészek ezzel a fejlett eljárással készültek. 1983-ban a vállalat egyesült és minden terméke megkapta a Silky nevet.
1985-ben jelentek meg a “GOMTARO” és a “GOMBOY”, az első gumiborítású fogantyús fűrészek. Ez a design elnyerte az irigylésreméltó japán Jó-Design díjat, ezzel nagy port kavarva az iparágon belül. A “GOMBOY” az összecsukható fűrészek terén szabvány-fűrésszé vált. Azóta számos kiválló új termék került bevezetésre, megerősítve a Silky tökéletességre való törekvésének hírnevét.
SILKY továbbra is vezető helyet foglal el az iparágban korszakalkotó design-jainak fejlesztésével. A vállalatot ma Uichi Miyawaki úr vezeti, aki örökölte alapítóink elméjét, bölcsességét, vállalkozókedvét és szenvedélyét ahhoz, hogy folytassa a világkerekségben lehető legjobb fűrészek alkotását, gyártását.
Alapvetően fontos az emberiség életbenmaradásához az, hogy a fákat, erdőket és zöldövezeteket megtartsuk és gondozzuk. SILKY elszánt arra, hogy környezet-barát legyen és úgy a desing-ban, mint gyártásban tökéletességre való törekvéssel, szenvedélyesen folytassa a fűrészek és kapcsolódó termékek előállíását, hogy azok kivállóak legyenek és használatuk élvezetes legyen bárhol a Földön.
Adatok
Cofidis azonosító
140
Cikkszám
0002