Kérdése van? Szívesen segítünk,ha tudunk. Hívjon minket! +36705501077

SILKY HAYATE 7700 JAPÁN TELESZKÓPOS ÁGVÁGÓ KÉZIFŰRÉSZ
SILKY HAYATE 7700 JAPÁN TELESZKÓPOS ÁGVÁGÓ KÉZIFŰRÉSZ
195 000 Ft

SILKY HAYATE 7700 JAPÁN TELESZKÓPOS ÁGVÁGÓ KÉZIFŰRÉSZ

SILKY HAYATE 7700 JAPÁN TELESZKÓPOS ÁGVÁGÓ KÉZIFŰRÉSZ
SILKY HAYATE 7700 JAPÁN TELESZKÓPOS ÁGVÁGÓ KÉZIFŰRÉSZ
SILKY HAYATE 7700 JAPÁN TELESZKÓPOS ÁGVÁGÓ KÉZIFŰRÉSZ
SILKY HAYATE 7700 JAPÁN TELESZKÓPOS ÁGVÁGÓ KÉZIFŰRÉSZ
A Silky legnagyobb,legmagasabb ágvágó fűrésze,amivel 8 méter magasság fölé is felérhetünk a földről.

Visszahúzott hosszúság: 2700 mm (pengével együtt)
Teljes,kitolt hosszúság: 7700 mm (pengével együtt)
A penge hossza: 420 mm
Extra nagy fogak (6,5 fog 30 mm-enként)

A Silky fűrész mögötti technológia
A Silky közel 100 éves tapasztalattal rendelkezik a kézi fűrészek gyártásában, mindig a legnagyobb odaadással és a legújabb technikákkal fejlesztette a technológiát. Az alkalmazott különleges ötvözetek, a fémmegmunkálási tudás és a különböző típusú fogak konfigurációjának műszaki szempontjai egyedülálló minőséget képviselnek.

Egyedi pengék
A Silky fűrészlapjai kiváló minőségű SK-4 szénacélból készülnek, és lézerrel vannak kivágva. A pengék páratlan minőségűek: nagyon kemények és tartósak, de rugalmasak maradnak a fém puha magjának köszönhetően.

Kemény és kopásálló
A fém kémiai összetétele az egyedi fűtési és hűtési eljárással együtt határozza meg a fém nagy keménységét. A magas széntartalom magas kopásállóságot eredményez, így az élesség nagyon hosszú ideig megmarad.

Lágy és rugalmas
A fűrészfogak oly módon történő kovácsolásával a fűrészfog magja puha fémből áll, amellyel a fűrész rugalmas marad, és könnyedén vágja a fát.

Továbbá számos modell, mint például a Sugoi, Hayate és a Tsurugi, olyan ötvözött acélból készül, ami a fűrészlapot erősebbé, korrózióállóvá teszi, és jobban fel van szerelve a hőmérséklet változások ellen. Minden fűrészlap cserélhető, és a cseréje egyszerű.
Szállítás 2-8 munkanap
195 000 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek
A civilizáció fejlődése akkor kezdődött, mikor az emberek szerszámokat kezdtek használni.

Azokban az időkben néhány szerszámot fegyverként használtak. Mindamellett, a szerszámok mérhetetlenül nagy értéket hoztak az emberek számára évszázadokon keresztül.

A fűrész egyike a számos használatban lévő szerszámnak, melyek mindennapos életünket mérhetetlenül előrevitték. Például, a fűrészeket elsődleges szerszámként használták fakitermelésre, fagondozásra, bútorok és hangszerek készítésére és még számtalan egyéb tevékenységet említhetnénk. Az emberiség az évek során kultúrája főárbócaként alkalmazta a fát. Több száz évvel ezelőtt, amikor kitalálták a fűrészt, az emberiség nagy lépést tett előre. Amikor az ember elkezdte kivágni a fát, lelki szemei előtt láthatta, mit képes megteremteni belőle. Ennek ellenére nem volt meghatározó változás a fűrészek kivitelezésében egészen napjainkig.

Először 1919-ben, Japánban Kishi földjén hangzott fel a kalapács csengő hangja. Alapítónk, Katsuji Miyawaki úr használta először kézműves érzékét, hogy megteremtse és gyártsa a „TAMAKITSUNE”-t a Silky eredeti márkáját. Szívét-lelkét és hajthatatlan elszántságát adta a kiválóan megtervezett, magas minőségű fűrészek fejlesztéséhez és gyártásához, ez a folyamat a mai napig is tart. 1970-ben az automata fűrészélesítő gép feltalálása forradalmasította a fűrészgyártást és a Silky az első volt, aki ezt a technológiát alkalmazta. 1980-ban a Silky kifejlesztett és szabadalmaztatott egy fűrészélesítő eljárást, amely figyelemreméltó előrelépést jelentett az élesítésben. A „4-RETSUME” és a „MIRAIME2” fűrészek voltak az elsők, amelyeknél ezt a fejlett technológiát alkalmazták. 1983-ban a cégeket egyesítették és minden termék a Silky nevet kapta.
1985-ben a „GOMTARO” és a „GOMBOY” mint az első gumiborítású fogantyús fűrészek váltak ismertté. Ez a tervezés nyerte el a vágyott japán „Jó Design” díjat és az iparágban nagy szenzációt keltett. A „GOMBOY” összecsukható fűrész az iparág szabványfűrészévé vált. Azóta sok más kiváló fűrészt mutattak be, a Silky hosszú távú kiválóságra törekvésének hírnevét erősítve.

A Silky továbbra is piacvezető korszakalkotó tervezések fejlesztésében. Manapság a céget Uichi Miyawaki úr vezeti, aki örökölte alapítóink elméjét, bölcsességét, vállalkozó szellemét és szenvedélyét, hogy folytassa a világegyetem lehető legjobb fűrészeinek létrehozását.

Az emberiség túlélése szempontjából alapvetően fontos, hogy a fákat, az erdőket és a növényzetet megfelelően gondozzák és ápolják. A Silky elszánt arra, hogy környezetbarát legyen, szenvedélyesen törekszik arra, hogy megőrizze azoknak a fűrészeknek és kapcsolódó termékeknek tervezésében és gyártásában is a kiválóságot, melyek kiemelkedő minőségűek és használatuk a világ bármely részén élvezetes.

MINDIG A LEGJOBB! MINDIG SILKY!
Hogyan kell használni
A Silky fűrészeket úgy tervezték, hogy csökkentse a húzóerőt . Az első ütemnél a fűrészt úgy helyezze el, hogy a fogantyúhoz legközelebb eső fogak először megragadják a fát. Az első húzás után a fűrészt visszacsúsztatja a kiindulási helyzetbe egy puha tolatással (erő nélkül). A húzás során a vékony pengék nem fognak meghajlani, mert nincs oldalirányú feszültség. A penge csak a vágást követi. A fűrészt soha ne hajlítsa meg, ne nyomja be keményen, ez oldalirányú feszültségekhez vezethet, amelyek károsíthatják a pengét.

A Silky fűrész garantálja a finom vágást, amely kevés erőt igényel. Ne terhelje túl. Mint a nagyapád mindig azt mondta: hagyja, hogy a fűrész csinálja a munkát. Ön kevésbé érzi magát fáradtnak, és meghosszabbítja a fűrész élettartamát.

A Silky nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat okozta károkért.

Karbantartás

Kezelje a fűrészét szeretettel. A pengét tisztán kell tartani, különben elveszíti a vágóerejét. A gyanta olívaolajban oldódik, ami hatékony és környezetbarát módja a penge tisztán tartásának. Ne feledje, hogy ha agresszívebb folyadékot használ, károsíthatja a fogantyú gumi anyagát.
- Ha nem használja a fűrészt, győződjön meg róla, hogy mindig száraz.
- Tárolja a fűrészt száraz helyen.
- Tartsa távol gyermekektől.
Adatok
Cofidis azonosító
140
Cikkszám
FM534735