Kérdése van? Szívesen segítünk,ha tudunk. Hívjon minket! +36705501077

SILKY SUGOI 420-6,5 Japán kézifürész
SILKY SUGOI 420-6,5 Japán kézifürész
39 500 Ft

SILKY SUGOI 420-6,5 Japán kézifürész

SILKY SUGOI 420-6,5 Japán kézifürész
SILKY SUGOI 420-6,5 Japán kézifürész
SILKY SUGOI 420-6,5 Japán kézifürész
SILKY SUGOI 420-6,5 Japán kézifürész
Igazi profi "bontófürész" famászók, faápolók, arboristák számára. Hatékony és erőteljes kézifűrész.

Fűrészlap hossza: 420 mm (210 mm-ig)
Fogak: extra nagy (6,5 fog 30 mm-enként)
Friss és ízesített fára is alkalmas
Korlátozott élettartam-garancia
Szállítás 2-8 munkanap
39 500 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek
A Silky fűrész mögötti technológia
A Silky közel 100 éves tapasztalattal rendelkezik a kézi fűrészek gyártásában, mindig a legnagyobb odaadással és a legújabb technikákkal fejlesztette a technológiát. Az alkalmazott különleges ötvözetek, a fémmegmunkálási tudás és a különböző típusú fogak konfigurációjának műszaki szempontjai egyedülálló minőséget képviselnek.

Egyedi pengék
A Silky fűrészlapjai kiváló minőségű SK-4 szénacélból készülnek, és lézerrel vannak kivágva. A pengék páratlan minőségűek: nagyon kemények és tartósak, de rugalmasak maradnak a fém puha magjának köszönhetően.
Kemény és kopásálló
A fém kémiai összetétele az egyedi fűtési és hűtési eljárással együtt határozza meg a fém nagy keménységét. A magas széntartalom magas kopásállóságot eredményez, így az élesség nagyon hosszú ideig megmarad.
Lágy és rugalmas
A fűrészfogak oly módon történő kovácsolásával a fűrészfog magja puha fémből áll, amellyel a fűrész rugalmas marad, és könnyedén vágja a fát.
Továbbá számos modell, mint például a Sugoi, Hayate és a Tsurugi, olyan ötvözött acélból készül, ami a fűrészlapot erősebbé, korrózióállóvá teszi, és jobban fel van szerelve a hőmérséklet változások ellen. Minden fűrészlap cserélhető, és a cseréje egyszerű.

Történelem
A civilizáció fejlődése akkor kezdődött, mikor az emberek szerszámokat kezdtek használni.

Azokban az időkben néhány szerszámot fegyverként használtak. Mindamellett, a szerszámok mérhetetlenül nagy értéket hoztak az emberek számára évszázadokon keresztül.

A fűrész egyike a számos használatban lévő szerszámnak, melyek mindennapos életünket mérhetetlenül előrevitték. Például, a fűrészeket elsődleges szerszámként használták fakitermelésre, fagondozásra, bútorok és hangszerek készítésére és még számtalan egyéb tevékenységet említhetnénk. Az emberiség az évek során kultúrája főárbócaként alkalmazta a fát. Több száz évvel ezelőtt, amikor kitalálták a fűrészt, az emberiség nagy lépést tett előre. Amikor az ember elkezdte kivágni a fát, lelki szemei előtt láthatta, mit képes megteremteni belőle. Ennek ellenére nem volt meghatározó változás a fűrészek kivitelezésében egészen napjainkig.

Először 1919-ben, Japánban Kishi földjén hangzott fel a kalapács csengő hangja. Alapítónk, Katsuji Miyawaki úr használta először kézműves érzékét, hogy megteremtse és gyártsa a „TAMAKITSUNE”-t a Silky eredeti márkáját. Szívét-lelkét és hajthatatlan elszántságát adta a kiválóan megtervezett, magas minőségű fűrészek fejlesztéséhez és gyártásához, ez a folyamat a mai napig is tart. 1970-ben az automata fűrészélesítő gép feltalálása forradalmasította a fűrészgyártást és a Silky az első volt, aki ezt a technológiát alkalmazta. 1980-ban a Silky kifejlesztett és szabadalmaztatott egy fűrészélesítő eljárást, amely figyelemreméltó előrelépést jelentett az élesítésben. A „4-RETSUME” és a „MIRAIME2” fűrészek voltak az elsők, amelyeknél ezt a fejlett technológiát alkalmazták. 1983-ban a cégeket egyesítették és minden termék a Silky nevet kapta.
1985-ben a „GOMTARO” és a „GOMBOY” mint az első gumiborítású fogantyús fűrészek váltak ismertté. Ez a tervezés nyerte el a vágyott japán „Jó Design” díjat és az iparágban nagy szenzációt keltett. A „GOMBOY” összecsukható fűrész az iparág szabványfűrészévé vált. Azóta sok más kiváló fűrészt mutattak be, a Silky hosszú távú kiválóságra törekvésének hírnevét erősítve.

A Silky továbbra is piacvezető korszakalkotó tervezések fejlesztésében. Manapság a céget Uichi Miyawaki úr vezeti, aki örökölte alapítóink elméjét, bölcsességét, vállalkozó szellemét és szenvedélyét, hogy folytassa a világegyetem lehető legjobb fűrészeinek létrehozását.

Az emberiség túlélése szempontjából alapvetően fontos, hogy a fákat, az erdőket és a növényzetet megfelelően gondozzák és ápolják. A Silky elszánt arra, hogy környezetbarát legyen, szenvedélyesen törekszik arra, hogy megőrizze azoknak a fűrészeknek és kapcsolódó termékeknek tervezésében és gyártásában is a kiválóságot, melyek kiemelkedő minőségűek és használatuk a világ bármely részén élvezetes.

MINDIG A LEGJOBB! MINDIG SILKY!
Hogyan kell használni
A Silky fűrészeket úgy tervezték, hogy csökkentse a húzóerőt . Az első ütemnél a fűrészt úgy helyezze el, hogy a fogantyúhoz legközelebb eső fogak először megragadják a fát. Az első húzás után a fűrészt visszacsúsztatja a kiindulási helyzetbe egy puha tolatással (erő nélkül). A húzás során a vékony pengék nem fognak meghajlani, mert nincs oldalirányú feszültség. A penge csak a vágást követi. A fűrészt soha ne hajlítsa meg, ne nyomja be keményen, ez oldalirányú feszültségekhez vezethet, amelyek károsíthatják a pengét.

A Silky fűrész garantálja a finom vágást, amely kevés erőt igényel. Ne terhelje túl. Mint a nagyapád mindig azt mondta: hagyja, hogy a fűrész csinálja a munkát. Ön kevésbé érzi magát fáradtnak, és meghosszabbítja a fűrész élettartamát.

A Silky nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat okozta károkért.

Karbantartás

Kezelje a fűrészét szeretettel. A pengét tisztán kell tartani, különben elveszíti a vágóerejét. A gyanta olívaolajban oldódik, ami hatékony és környezetbarát módja a penge tisztán tartásának. Ne feledje, hogy ha agresszívebb folyadékot használ, károsíthatja a fogantyú gumi anyagát.
- Ha nem használja a fűrészt, győződjön meg róla, hogy mindig száraz.
- Tárolja a fűrészt száraz helyen.
- Tartsa távol gyermekektől.
Adatok
Cofidis azonosító
140
Cikkszám
013